In gesprek

Uitgesteld succes. Geldt ook voor jou.

Mijn business mentor was naar een tropisch oord geweest voor een Mastermind met Eelco (de Boer) en Dolly. Een van de uitspraken die zij daaruit meenam voor 2023 was ‘Dare to suck’, vertelde ze me.

Krachtig principe. Net als ‘durven te falen’.
Wanneer je faalt, is dat slechts simpel feedback.

Stel je bent scheidingsadviseur. En niemand in de maand januari heeft jou nog benaderd voor advies. En dat terwijl je weet dat januari een enorme piek heeft in scheidingen. (De krant stond er vol mee) Dan kan je je heel rot gaan voelen. Best logisch dat je baalt dan, want als je waardevolle adviezen waar mensen geld en tijd mee kunnen besparen, lopen al die mensen die jij zo goed kan helpen, een gelukkig leven mis. Balen dat je niet de juiste, geen of onvoldoende klanten hebt.

Zie het als feedback.

Als er een hick-up in een verkoopproces in je bedrijf: feedback voor jouw systeem. Los dat technische probleem meteen op.

Zit je puber met lange tanden aan tafel te eten?
Tijd voor een kookworkshop van de Librije. 😉
Of tijd om naar de ortho te gaan.*

FF serieus nu.
Elke keer als je faalt, en dat doen we allemaal, hoe ga je daarmee om? Baal je ervan?
Of denk je: ‘Auw. *bleep*!’
En vind je de oorzaak en los je het direct op?

Leren van je falen. Als iets niet (meteen) lukt zoals je wil is dat uitgesteld succes.

FALEN IS UITGESTELD SUCCES

Morgen en overmorgen geef ik de Pak de Pers LIVE in Breukelen.
Dan leer ik een select groepje ondernemers hoe zij in 2 uur tijd persbenadering per week blijvend en met gemak in het nieuws komen. We gaan aan de slag met hun verhaal voor de media en hun mindset.  Mijn doel is om deze ondernemers te inspireren en handvatten te geven om al hun doelen op zichtbaarheid te bereiken.
Van waarde te zijn voor relevante media, waardoor zij de juiste mensen aan weten te trekken.

Een onderneemster die in oktober meedeed, gaat als een malle!
Ze heeft al op verschillende podia gestaan en sinds oktober 5 publicaties gehad. Ze is van een twijfelende, weifelende en bescheiden expert naar een uitgesproken, sterke persoonlijkheid gegaan. Ze weet wat ze wil nu. Ze staat stevig, straalt en haar business gaat goed.

Goed jouw verhaal weten te vertellen op elk podium, en daarbij weten te stralen en je staande te houden in elk vragenvuur, weet je wat dat oplevert? Of liever andersom:

Wat kost het jou wanneer je je verhaal niet weet te uiten?

  • Heb je daar wel eens over nagedacht?
  • Wie bereik je niet?
  • Hoeveel impact verlies jij?
  • Welke kansen (op interessante samenwerkingen) loop je mis?
  • En hoeveel omzet verlies jij door jouw (bedrijfs)verhaal niet te uiten?Natuurlijk kun je dat links van je laten liggen.
Net als die scheidingsadviseur die volhoudt:
“Ik heb nu geen tijd om aan mijn bedrijf te werken!”
Of: “Het komt nu niet uit, ik kan het niet betalen.”
(Wat niets anders is dan: ik maak mijzelf en mijn bedrijf niet tot prioriteit.)

Besef je werkelijk hoeveel te verzilveren kansen je laat liggen nu?
En jouw impact als betekenisvolle ondernemer, waar in de maatschappij zien we die terug?
Bereik jij voldoende mensen, organisaties, bedrijven met jouw verhaal nu? Of kan het beter?

Als het beter kan, check dan dit:

HET KAN BETER!

In 2 dagen tijd kan jij jouw kijk op jezelf, je publiciteit en je naamsbekendheid transformeren. En net als voorgaande deelnemers tot nieuwe inzichten komen, waardoor hun bedrijf geboost werd. (Geloof mij vooral niet, maar kijk wat zij zelf erover zeggen).

Ik werk met een select gezelschap. Niet iedere ondernemer kan deelnemen aan de Pak de Pers LIVE. Als je niet wil aanpakken of doorpakken, blijf dan vooral zitten waar je zit. Dat je impact, inkomsten en klanten misloopt, is dan simpelweg feedback. En je stelt je succes uit. Jouw leven, jouw keuzes.

Doe hier je voordeel mee.

Linda Graanoogst
MediaTrainer, PR adviseur en Hypnotherapeut en organisator van Pak de Pers LIVE, aanstaande vrijdag 2 juni en zaterdag 3 juni.

P.S. Wil jij weten of dit iets voor jou en je bizniz is ook? Of je klaar bent voor de media? Wat in de pers verschijnen voor de groei van jouw impact en naamsbekendheid kan doen? Vul dan deze vragenlijst in.

P.P.S. *Heul flauwe grap, ja ik weet het. LOL. 

Meer lezen?

Wil jij ook met gemak in het nieuws komen, zodat klanten naar jou toestromen? Weten hoe je dit doet? Ga dan nu naar mijn aanbod.