​Succesverhalen

​Wil jij weten wat free publicity en met gemak in het nieuws leren komen voor jou op kunnen leveren? Kijk dan hieronder naar de succesverhalen van mijn klanten.

​Succesverhaal Femke Hogema (Profit First Nederland)

​Femke​ Hogema is oprichter van Profit First Nederland en auteur van onder andere de Winstadviseur. Inmiddels leidt zij zo'n 50 Profit First Professionals op om armoede onder ondernemers te bestrijden.

Publicaties: Het Financieele Dagblad, het magazine van de NOAB, Accountancy van morgen, Elsevier.


Ervaring van Maaike Driessen-Laverman over de Pak de Pers-dag van Linda Graanoogst


Maaike Driessen-Laverman is coach op gebied van Weight Management. Ze helpt mensen met overgewicht om slanker te worden en weer lekker in hun vel te zitten.  

Over de Pak de Pers-dag (in groepsverband) en de samenwerking met mij zegt Maaike:

"Linda is echt een expert! Ze geeft super tips! Ze is een heel leuk mens, super kundig en heeft humor. Prima combinatie om van te leren!"   


​Andere succesverhalen

profile-pic

Ik raad het echt iedereen aan om met Linda te gaan samenwerken!

"Door de tips van Linda werd ik spreker op een congres, stond mijn opiniestuk in de krant en heb ik fijne nieuwe klanten.

Het is echt heerlijk om met Linda samen te werken! Het benaderen van de pers was iets wat ik nog niet eerder had gedaan. Het leek mij ook niet makkelijk, maar door Linda haar begeleiding ging merken dat het vooral heel leuk kan zijn. Het maken van een perslijst, het benaderen van journalisten, het schrijven van persberichten en het schrijven van een opiniestuk, ik doe het inmiddels allemaal. En met veel plezier.

Ik benader zonder gêne mensen die ik graag zou willen spreken en ook dat geeft een kick. Een mooi voorbeeld is wel dat ik mijn boek 'Sterker door tegenslag' heb mogen overhandigen aan Elske Doets, zakenvrouw 2017. Wat een geweldig moment was dat. Ook heb ik een lezing mogen geven over mijn visie op het congres ‘HR in de zorg’. Er heeft een opiniestuk van mij in Trouw gestaan en de tweede staat binnenkort in het AD. Ook heeft mijn boek aandacht gekregen in Margriet. Alles bij elkaar heeft hebben Met Gemak In Het Nieuws weten te komen & publiciteitscoach Linda Graanoogst ervoor gezorgd dat mijn bedrijf veel beter is gaan draaien en ik en mijn team een mooie samenwerking ben aangegaan met een aantal grote bedrijven. Ik raad het echt iedereen aan om met Linda te gaan samenwerken. Het geeft jou en je bedrijf een boost en Linda is erg inspirerend!"

Inge Miltenburg-Bos expert en ervaringsdeskundige op het gebied van ‘sterker worden door tegenslag’. Faith-methode specialist
profile-pic

Prettig Samenwerken

Linda heeft mijn bedrijf geholpen met het schrijven van een persbericht. Haar journalistieke kwaliteiten hebben geleid tot een overtuigend persbericht en daardoor een interessante nieuwe opdracht. Linda's positiviteit, professionaliteit en oprechtheid maakten het prettig om met haar samen te werken

Ingrid Stevelink Directeur | eigenaar Stevelink Bedrijfsadvies
profile-pic

“Met gemak in het nieuws” is geen loze kreet!

“Voordat ik samen ging werken met Linda liet ik de schrijvende pers helemaal links liggen. Je zou kunnen zeggen dat dit een blinde vlek bij mij was. Gere-geld is een online boekhoudpakket, en vanuit dat perspectief ook alleen op online media gericht. Op een gegeven moment had ik mijn boek ‘Ik heb niets met cijfers’ bijna klaar en wilde dit de publiciteit geven die het verdiende. Ik had geen idee hoe dit aan te pakken. Hoe een persbericht te schrijven en naar wie en op welke manier dit toe te sturen. Ik heb bij Linda de Pak de Pers-dag gevolgd, met als eindresultaat een mooi persbericht en de kennis hoe en naar wie dit te sturen. Dit heeft tot diverse publicaties geleid. Het persbericht is ook bij het Financieele Dagblad opgevallen. Zij hebben mij enkele weken later benaderd voor een interview dat in de zaterdagbijlage drie pagina’s groot gepubliceerd is. Dat had ik niet durven dromen!

Daarnaast is Linda mij gaan begeleiden met het schrijven van een opiniestuk. Je moet zelf het onderzoek en de inhoud schrijven, maar Linda maakt de tekst veel scherper en beter. Het eerste opiniestuk werd snel geaccepteerd door Het Financieele Dagblad en is inmiddels gepubliceerd. Het tweede opiniestuk staat ook al klaar. Linda zorgt ervoor dat je op een goede manier in de publiciteit komt. “Met gemak in het nieuws” is geen loze kreet!”

Machiel Keet Eigenaar van administratiekantoor Gere-geld | auteur van het boek “Ik heb niets met cijfers”
profile-pic

Nieuwe opdrachten en een enorme groei in naamsbekendheid

Linda heeft ons Met Gemak aan een publicatie geholpen, een opiniestuk ‘Laat de menselijke maat leiden in discussie over robots’, in Het Financieele Dagblad. En ’s avonds kwam ik diezelfde dag bij BNR nieuwsradio, over ditzelfde onderwerp; de mens centraal stellen bij technologische ontwikkelingen. De reacties waren overweldigend… Het leverde ons nieuwe opdrachten op en een enorme groei in onze naamsbekendheid. Snap je dat we haar bij iedereen aanbevelen?

Randall van Poelvoorde Exponential Technology Strategist & Speaker
profile-pic

"Mijn boodschap is sneller verspreid"

Het is zo! Free publicity maakt deuren voor jou open die je verder kunnen helpen naar je einddoel. Met mijn boek 'Voel je vrij, vind je weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid' heeft Met gemak in het nieuws mij geholpen om in contact te komen met mensen die ik zonder free publicity waarschijnlijk niet eens zou kunnen spreken. En free publicity heeft mij ook de mogelijkheid gegeven mijn netwerk kwalitatief uit te breiden.
Het belangrijkste is uiteindelijk dat het me de mogelijkheid geeft mijn boodschap sneller te verspreiden. Mijn missie is om Nederlandse gezinnen financieel onafhankelijk en waar nodig schuldenvrij te maken zodat zij zorgen voor een gezonde economie in het land en zelf gelukkig, sterk en gezond door het leven gaan. Zonder free publicity kan ik mijn missie nooit volbrengen. Dankjewel, Linda, voor al je hulp!

Ketty Lollia, auteur van Voel je vrij onafhankelijkheidsexpert
profile-pic

Linda heeft dé expertise om je in de huid van een journalist te verplaatsen en het unieke van je boodschap met de wereld te delen. Daarbij handige tips en een breed netwerk. Voor Eerlijkverdelen.nl heel waardevol geweest! Doe net als ons: meld je aan en ontdek wat het jou kan brengen!

Otto Lagemaat Eerlijkverdelen.nl maakt het verdelen van een erfenis makkelijk en eerlijk voor families die zelf de afwikkeling doen.
profile-pic

Mijn 'big WHY' gevonden

Dankzij de Pak-de-Pers-dag bij Linda Graanoogst, weet ik nu wat mijn big "Why" is en mijn 'unique selling points' zijn en ben ik daar ook de bedrijfsvoering en mijn communicatie naar de buitenwereld op gaan richten. Dit alles heeft me een duidelijke focus gegeven voor mijn communicatie. Nu na een eerste ronde persberichten sturen, een nieuwe ronde!

Monica Bodt eigenaar van Thuis met Moon