Met gemak in het nieuws! Word een autoriteit via de media

Leer keer op keer de pers te halen, met de bewezen GEMAK-methode.
Door Linda Graanoogst, publiciteitscoach

Word een autoriteit via de media

Wil jij weten hoe je het voor elkaar krijgt dat je zowel OP je gemak als ook MET gemak in het nieuws blijft komen? En hoe je vervolgens regelt dat jij vanuit die publicaties nieuwe klanten aantrekt?

Auteur en publiciteitsexpert Linda Graanoogst ontwikkelde in de afgelopen jaren een heel prettige, toegankelijke werkwijze, inmiddels bij haar klanten bekend als de bewezen GEMAK-methode.

In het voorjaar van 2022 komt Linda’s boek uit. Daarin deelt ze haar kennis over persbenadering, wat wel en niet te doen, haar succesvolle GEMAK-methode, en meer.

Ook interviewde zij journalist Charles Groenhuijsen, presentator Op1 en veelvuldig in het NOS-journaal, en Brian de Mello, hoofdredacteur van TheOptimist en een aantal andere journalisten van o.a. BNR nieuwsradio, KEK Mama, Libelle, Trouw, FD, Volkskrant, NRCnext… en ondernemer… (ssst! Dat blijft nog even geheim).

Een belangrijke influencer op duurzaam gebied schreef het voorwoord. (Haha, die naam houden we ook nog even onder de pet).

Wil je het boek alvast bestellen?

Dat kan. Het is voor 24,95 euro te bestellen.

Je ontvangt dan als een van de eersten een gesigneerd exemplaar. En als de boeklancering in het voorjaar van 2022 live door mag gaan, sta jij misschien wel op de gastenlijst. 🙂