Speel jij de rol die jij wilt spelen?

Speel jij de rol die jij wilt spelen?

Dinsdagavond, Skype en FB livestream, voor een internationale groep ondernemers. Briony, Roy en ik spreken over ‘quantum thinking’ & business.

Briony vraagt mij welke invloed ‘quantum denken’ op mijn business heeft gehad. En welke rol het heeft gespeeld.Ik ben veel meer gaan spelen in mijn werk. Infotainment.
Roy noemt het entertraining people

Alledrie hebben we de ervaring gehad dat we eerst heel serieus kennis aan het overdragen waren, en – dankzij een inzicht – humor gebruiken als middel om kennis over te brengen. De informatie beklijft dan veel beter. Homo ludens, de spelende mens 😀

Als je beseft dat je in dit leven een rol kan spelen, en elke rol aan kunt nemen die het levensspel van jou verwacht… wat verandert er dan in jouw leven? In jouw business?

Sinds ik ‘de Donna’ heb gecreëerd in mijn leven is mijn business echt veel leuker geworden. En mijn leven als ondernemer qua energie én omzet waardevoller, verklap ik jou alvast. 
De Donna is echt een overdreven uitbundige dame, een ‘over the top’-typetje, to be honest – een persoon die ‘mijn serieuze ik’ zelfs kan verafschuwen vanwege haar ‘easy going’, of haar ‘schreeuwerige aanwezigheid’. 
Veel buitenkant, ogenschijnlijk weinig binnenkant. 

Ogenschijnlijk

Maar wat heb ik – en jij – van haar te leren? 

Want een irritatie = een uitnodiging tot groei.
Wat kan ik/jij nog niet, wat de Donna wél voor elkaar krijgt, in een handomdraai? En vice versa?Dat brengt mij tot het volgende inzicht:

Besef jij dat jij elke rol kunt aannemen die nodig is om persoonlijk en daarmee zakelijk te groeien?

Besef jij dat juist om jouw bedrijf te laten groeien, om jouw boek vorm te geven, om dat gesprek met die zakelijke partij stevig neer te kunnen zetten, om welk doel dan ook te bereiken, dat JIJ degene bent die daar verantwoordelijk voor is?

Zo ja…Heb jij je wel eens afgevraagd WELKE rol jij nodig hebt om dat doel of die droom te bereiken?En als je die rol oppakt, wat dan de outcome gaat zijn?

Speel jij de rol, kortom, die jij wilt spelen?
Waarom ben jij hier op aarde, by the way?

Dat is mijn vraag aan jou. Als je die – door een reply op deze e-mail – wilt beantwoorden, weet dan ook: het universum beloont actie.

En stel: jij wilt een groter publiek bereiken, omdat je iets te vertellen hebt aan ‘de wereld’… Weet jij het journalistieke spel mee te spelen? 

Als je je afvraagt hoe je meer impact kunt maken, denk dan eens na wat free publicity voor jou en jouw expertstatus kan betekenen. 

Wil je weten wat jouw rol is en die van de journalist, voor jou(w bedrijf)? 
Boek dan een strategiegesprek met mij.
Of ga in gesprek met Helene, voor een inspiratiegesprek.

Laat je telefoonnummer bij ons achter. 
Dat is het enige dat je hoeft te doen. 

De eerste tien experts die reageren, krijgen een gratis inspiratiegesprek (ter waarde van 97 euro ex BTW) met Helene cadeau.

We horen graag jouw droom. En wat jij hier op aarde, in dit leven, in het hier en nú, wilt verwezenlijken. Vertel het ons. 

Welke rol jij op je wilt nemen, met plezier, gratie, genot en gemak. 
Zodat je straks weet hoe je op je gemak en met gemak in het nieuws blijft komen, en klanten naar je toestromen. 

De wereld wacht op jouw verhaal…Pak jij die rol op om het te vertellen?

Liefs, 

Van Linda en Helene.

Meer lezen?

Wil jij ook met gemak in het nieuws komen, zodat klanten naar jou toestromen? Weten hoe je dit doet? Ga dan nu naar mijn aanbod.