Benieuwd wat met gemak in het nieuws jou kan opleveren? Dit is wat mijn klanten vertellen!

Het is eenvoudig. Jouw succes = mijn succes. Zodra jij als expert, (kennis)ondernemer of auteur in de krant, op tv of op de radio komt, boek jij succes, en ik ook. En als jij met de bewezen GEMAK-methode het journalistieke spel in de vingers krijgt, weet jij keer op keer met gemak in het nieuws te komen. Zo blijven klanten naar jou toestromen. Wel zo fijn.

Na een week had ik mijn investering in de ‘Pak de Pers Live’ training er al uit

JIRY DE WAAL
Adviseur actief biologisch waterbeheer bij Adviesbureau De Waal en vijvermeester.nl

Aartjan van Erkel

Warm aanbevolen: Linda opent gegarandeerd je ogen en je verdient elke euro die je aan haar uitgeeft 10 keer terug

“Linda adviseerde me om in mijn marketing het persoonlijke verhaal uit te diepen, omdat ik soms wat ‘gladjes’ overkwam. Ik was bijna beledigd: I’m supposed to be good at that shit! Als copywriter focus ik op storytelling, en ik help mijn klanten om entertainment te injecteren om hun halfdode marketing te reanimeren. Nieuwsgierig boekte ik een VIP-dag: lekker een hele dag over mezelf praten tegen iemand die extreem goed luistert.”

AARTJAN VAN ERKEL
Beruchtst copywriter van Nederland & meervoudig #1 bestsellerauteur

Zes afleveringen lang gevraagd als expert in een tv-serie op SBS6.

FEMKE HOGEMA
Oprichter van Profit First Nederland

Publicaties: EenVandaag, Nu.nl, BNR, Het Financieele Dagblad, het magazine van de NOAB, Accountancy van morgen, Elsevier.

In het FD en op BNR, nieuwe opdrachten

“Linda heeft ons ook nog eens Met Gemak aan een publicatie geholpen, een opiniestuk ‘Laat de menselijke maat leiden in discussie over robots’, in Het Financieele Dagblad. En ’s avonds kwam ik diezelfde dag bij BNR nieuwsradio, over ditzelfde onderwerp; de mens centraal stellen bij technologische ontwikkelingen. De reacties waren overweldigend… Het leverde ons nieuwe opdrachten op en een enorme groei in onze naamsbekendheid. Snap je dat we haar bij iedereen aanbevelen?”

RANDALL VAN POELVOORDE
Robotica-expert, keynote speaker
Exponential Technology Strategist

In no-time op tv (BNNVara) en in de krant (AD). Superblij, grote dankjewel!

EEFJE FEHRES
Eigenaar en oprichter van Tiny House Store

Catharine Kloens

“In zaterdagbijlage en opiniestukken in het FD”

“Ik heb bij Linda de Pak de Pers-dag gevolgd, met als eindresultaat een mooi persbericht en de kennis hoe en naar wie dit te sturen. Dit heeft tot diverse publicaties geleid. Het persbericht is ook bij het Financieele Dagblad opgevallen. Zij hebben mij enkele weken later benaderd voor een interview dat in de zaterdagbijlage drie pagina’s groot gepubliceerd is. Dat had ik niet durven dromen!”

MACHIEL KEET
Auteur van o.a. Moneyfulness & Ik heb niets met cijfers

“Na eerste persbericht direct bij de regionale omroep, op radio en in de krant”

CLAIRE SLINGERLAND
Eigenaresse van Blitsmotion en transvrouw

“Bij Omroep Flevoland en 2 keer in de Telegraaf binnen korte tijd”

“Linda’s hart zit op de goede plek (niet in de portemonnee, al is ze het geld dat ik aan haar betaal waard), de deskundigheid is bewezen en na te trekken, de begeleiding is sterk, streng (ja ja, achter de mooie glimlach en lief gezicht van haar schuilt een daadkrachtig mens) en rechtvaardig.”

KETTY LOLLIA
Auteur van ‘Voel je vrij’

Wil jij ook een succesverhaal worden en in de pers verschijnen? Met mijn hulp of alleen? Bekijk welk aanbod bij jou past.