Wil je net als Janine met gemak in het nieuws komen? En wil je hier hulp bij? Boek dan een strategiegesprek.

Janine’s Wall of Fame

Met gemak in het nieuws is niet zomaar een bedrijfsnaam of losse kreet. Dit is wat onze klanten leren en keer op keer weten te bereiken. Zo bewijst ook Janine keer op keer.

Toen Janine en ik elkaar leerde kennen had zij al enkele pogingen gedaan om via de lokale media in het nieuws te komen, maar daar vond ze geen aansluiting. Journalisten waren voor haar ‘onbenaderbaar’.

Janine verlangde naar een groter bereik om haar verhaal te kunnen delen, zodat ze haar bedrijf kon laten groeien. En vooral, zoals ze zelf zegt, om meer impact te kunnen maken.

Ondanks de kennis en vaardigheden die ze in huis heeft, ontbrak het haar aan zelfvertrouwen om dit te kunnen verwezenlijken. Het onzekere gevoel zorgde voor onrust. Slapeloze nachten. Stress… Zoals je begrijpt had dit effect op haar bedrijf, haar privéleven én haar gezondheid.

Janine heeft de koe bij de horens gepakt en is samen met Linda aan de slag gegaan om datgene wat haar groei en ontwikkeling in de weg stond, aan te pakken. En hoe!  Haar team is groeiende. Ze heeft klanten voor het uitkiezen en de rust en balans, waar ze zolang naar heeft gezocht, is terug.

Inmiddels grijpt Janine haar kans om het podium te pakken en haar verhaal te delen met jou en mij. Dit doet ze inmiddels regelmatig om het echte podium, maar ook het podium dat ‘de media’ heet. Sinds de start van onze samenwerking in 2022 weet Janine keer op keer met gemak in het nieuws te komen. Hoe dat eruit kan zien, zie je hier ⬇️.

 • De Stad Gorinchem

  Internationale prijs voor Gorinchemse Janine van Vliet van Koken met Cijfers

 • NRC

  Ze vonden de balans weer. „We eten ’s ochtends en’s avonds weer samen.”

 • Het ondernemersbelang

  Ondernemers hebben te weinig veerkracht als het aankomt op tegenslagen.

 • Groeisummit

  Hoe zou het zijn als je nooit meer financiële stress zou hebben?

 • Het Kompas Sliedrecht

  “We willen dat alle ondernemers winst maken”, vertelt Janine van Vliet-Docter.

 • Zo word je steenrijk

  “Geen beslissing nemen, is ook een beslissing nemen” vertelt Janine in deze podcast.

 • Businesscoach podcast

  Hoe zou het zijn als je nooit meer financiële stress zou hebben?

 • Slimmerondernemen

  Financiën is meer dan alleen de boekhouding doen.

 • Met gemak in het nieuws

  komen net als Janine?

perslijst

Wil jij ook met gemak in het nieuws komen?

Dat kan! Boek vandaag nog jouw strategiesprek en kom te weten wat jouw nieuwswaarde is. En wat je te doen staat om met gemak in het nieuws te komen.