Signature Presentation

In de VIP-dag Signature Presentation interviewt Linda jou en creëer je samen met haar een congruent verhaal. Daarnaast leer jij van haar hoe je dit helder voor het voetlicht weet te brengen bij jouw doelgroep en het grote publiek. Met jouw compelling why paraat maak je de weg vrij voor jouw bedrijf om door te groeien.

Bye bye podiumvrees

Heb jij plankenkoorts zodra je gevraagd wordt voor een ‘spreekbeurt’? Krijg jij de kriebels wanneer een organisatie jou vraagt ‘om jouw bedrijfsverhaal te vertellen’ voor flink aantal ondernemers, online of live op een podium? Hoe krijg en behoud je de aandacht van je toehoorders? Zet storytelling in en zeg gedag tegen je podiumvrees.

Voor veel (kennis)ondernemers, auteurs en experts is dit de huidige situatie:

 • jij wil er met jouw organisatie, bedrijf of boek opvallen (en dat lukt onvoldoende)
 • jij dacht genoeg kwaliteit in huis én geen last van concullega’s te hebben
 • er is (oeps!) een moordende concurrentie in jouw branche
 • je had gedacht dat jij het met jouw marketing alleen wel ging redden
 • je beseft dat je onvoldoende doet om jouw zichtbaarheid te vergroten (waardoor je automatisch nieuwe klanten zou krijgen)

Een helder verhaal en dito boodschap maken hier korte metten mee.

Wat je leert & creëert op de Signature Presentation

Op deze VIP-dag ga jij met ghostwriter en voormalig journalist Linda Graanoogst aan jouw Signature Presentation werken. Linda interviewt jou en samen vinden jullie de juiste woorden voor jouw lezing, waarmee jij jouw publiek weet te intrigeren en inspireren. Je volgt een succesvol en bewezen stappenplan en weet jouw verhaal met verve te brengen.
Waarom jij een Signature Presentation wilt?

Jouw verhaal inspireert. Jouw verhaal magnetiseert. En zo trek je nieuwe klanten aan.
Op deze VIP-dag leer jij van Linda:

 • de 10 fouten die sprekers maken bij hun presentatie
 • de Template Signature Presentation: in 7 stappen tot een impactvolle presentatie
 • de 4 gevierde elementen voor jouw succesvolle verhaallijn. Storytelling it is!
 • jouw mediapitch toegesneden op jou en op 5, 10, 15 minuten tot aan een half uur
 • jouw lichaamstaal en hoe die ondersteunend kan zijn aan jouw verhaal
 • over nuances in woordgebruik
 • de 3 geheimen die jij absoluut moet weten over jouw toehoorders, voordat je het podium beklimt

Aanmelden

Je wilt niet meer in je uppie woorden lopen zoeken, in de ijdele hoop dat jouw bedrijfsverhaal misschien aanslaat… Nee, je wilt dit samen met een gepassioneerde ghostwriter en slimme storyteller oppakken. Na de Signature Presentation weet jij precies jouw (bedrijfs)verhaal te verwoorden. Linda helpt je graag jouw authentieke verhaal te uiten.

“Linda wist mij precies op mijn ontwikkelpunten te attenderen”

“Toen ik Linda tegenkwam was ik met mijn bedrijf nog zoekende naar ons eigen verhaal. Diep van binnen kennen we ons verhaal allemaal wel, maar je hebt iemand nodig die zich zo in je verdiept en zodanig contact met je maakt dat het impliciete expliciet wordt. Zo iemand is Linda, en daar heb ik veel bewondering voor. Linda is namelijk intelligent, met echte interesse en ook nog in staat om je echt tot de kern te brengen. Vervolgens maakt ze het af door deze inzichten concreet en commercieel met je op te schrijven… Als keynote speaker heb ik veel gehad aan de adviezen van Linda. Ze wist me precies op mijn ontwikkelpunten te attenderen. (…) En in periode erna heb ik met extra focus en bezieling gewerkt. Dank Linda, je hebt me weer verliefd gemaakt op mijn bedrijf!”

Randall van Poelvoorde

Linda als spreker - met gemak in het nieuws

Over Linda

Als journalist – gespecialiseerd in het interview – werkte Linda jarenlang voor de lokale radio, tv, en de schrijvende pers: dagbladen, corporate & glossy magazines. Crossmediale journalistiek & storytelling zijn Linda’s passies. In 2011 begon zij haar bedrijf en klanten van haar kwamen veelvuldig en met gemak in het nieuws. Taal is echt haar ding ;-) 

Linda droomde er als kind van om (bekende) mensen te interviewen, zo nieuwsgierig naar de reden waarom mensen doen wat ze doen. Ze is idealist, wereldverbeteraar, en nog altijd graag de schakel tussen de expert, ondernemer of auteur & de media, om samen een betere, mooiere, schonere wereld te creëren.

Deze Signature Presentation is voor jou als…

 • Je nu nog niet 100% tevreden bent over hoe je jouw kernboodschap op een groot publiek overdraagt, maar stiekem wél het verlangen hebt om vol zelfvertrouwen te shinen. Waar je ook bent. Deze VIP-dag helpt jou om op de juiste momenten, met de juiste woorden, jouw toehoorders zo te triggeren dat zij met jou in zee willen gaan. Kortom:
 • Je bent een expert in je vakgebied; je hebt je al bewezen, klanten zijn lyrisch over jou
 • Je wilt in elk mogelijke situatie goed voorbereid zijn om jouw verhaal te doen
 • Je wilt jouw authentieke, eigen verhaal geïnspireerd weten te uiten
 • Je wilt vol zelfvertrouwen een groter publiek bereiken
 • Je weet dat jij jouw verhaal verkoopt (en moet staan als een huis)

Praktische informatie

Deze VIP-dag werken we van 10.00 uur tot 16.00 uur. In een interview haalt Linda jouw kernboodschap naar boven. Ze reikt jou een praktische template aan en je leert alle tips & tricks aan om tot een volwaardige, inspirerende ‘talk’ te komen, die jouw toehoorders intrigeert. Na deze VIP-dag volgen maximaal twee (online of live) sessies om de puntjes op de i te zetten.

 • Voorafgaand aan deze dag krijg jij voorbereidende opdrachten
 • Linda interviewt jou en schrijft samen met jou aan jouw Signature Presentation
 • Je stuurt na de VIP-dag jouw lezing op video binnen 1 week in naar Linda
 • Linda bekijkt jouw ‘talk’ en geeft feedback en de laatste tips
 • Na de laatste aanpassingen draag jij jouw lezing nog 1 keer voor, alsof je al op het podium staat…

Als een pro op het podium

Met jouw Signature Presentation paraat straal jij kracht en zekerheid uit. Zeker als het op een manier is die bij jouw persoonlijkheid past. Met woorden die jou liggen. Dankzij een inspirerende talk sta jij als een professional op het podium. Wil jij dit bereiken? Meld je dan hier aan voor de Signature Presentation.