Magische Resultaten

Verander je gevoel, verander je gedrag

Je onderneemt, coacht of geeft leiding aan jouw team en je hebt belangrijke beslissingen te maken. In je leven, in je werk. Maar… zo nu en dan loop je vast.
Of het gaat niet zo lekker als jij het het liefste zou willen: in flow, in controle, positief, energiek!
Je wil:

 1. persoonlijke groei ervaren;
 2. jouw bedrijf zien groeien;
 3. jouw probleem oplossen (en de oorzaak ervan met wortel en al eruit trekken)

Wanneer je dat laatste punt oplost, gaan 1 en 2 vanzelf. En dan behaal jij MAGISCHE RESULTATEN…

 • Hoe verbaasd zal jij zijn wanneer jij precies weet wat jij te doen hebt?
 • Hoe verbaasd zal jij zijn wanneer jij merkt dat jouw probleem volledig opgelost is?
 • Hoe verbaasd zal jij zijn wanneer je geen enkele belemmering meer ervaart en jouw naamsbekendheid als vanzelf toeneemt?

Verander je vastgeroeste gedrag

Wat jou nu tegenhoudt is een belemmerende overtuiging. Vastgeroest gedrag, bij jezelf (of je denkt: nee, bij anderen!). Of je hebt last van uitstelgedrag. Of imposter-syndroom, of wat voor een angst dan ook, wat dan ook wat jou stopt om te bereiken wat je het liefste wil. 

Wat kun je daaraan doen? – daar pieker je dan over. Je ligt er wakker van. Of het zit als een stemmetje continu in je hoofd. 

Heel irritant allemaal. 

Frustrerend. 

En niet bepaald motiverend, want je weet (nog) niet hoe dit te doorbreken is. 

Maar het is wel te doorbreken! 

En ik kan het weten. 

Sinds de zomer van 2011 onderneem ik. Met liefde help ik mijn opdrachtgevers om zich te uiten, hun verhaal helder te krijgen voor de media en daarmee met gemak in het nieuws te blijven komen, zodat klanten naar hen toe stromen. En ik heb er heel veel lol in, omdat ik geniet van het succes van mijn klanten. Jarenlang ging het me voor de wind.

Totdat ik plots door omstandigheden vastliep. Life happens. 😉  Lang verhaal kort: ik voelde me niet gewaardeerd; dat nare gevoel zette zich vast in mijn lijf. Ik kreeg enorme rugklachten (onderrug) en kon me ‘s nachts in bed niet meer omkeren – van de pijn. 

Op het dieptepunt, op een nacht om 02:22 uur, wist niet meer waar ik het zoeken moest van de pijn. Steken in mijn rug… Het leek wel een bevalling, zonder pers-weeën, maar met pittige pijnscheuten… Dat was dat de druppel voor me. Dat beviel me niet bepaald namelijk. ;-D

Ik ging op zoek naar een oplossing en vond die in (zelf)hypnose. Ik ben de opleiding gaan volgen bij het Hypnose Instituut Nederland, van Edwin Selij, en haalde mijn diploma tot ‘Hypnotherapie Practitioner’. En daarna volgde er nog meer!

Inmiddels heb ik meer dan 157 mensen tegenover me gehad met hypnose. En hebben mijn VIP-klanten allerlei problemen waarmee zij aan het stoeien waren, aan me voorgelegd en hielp ik hen allemaal in 3 trance-formerende sessies.

DE RESULTATEN zijn MAGISCH

Want na die trance-formerende sessies met mij gingen zij:

 1. andere dingen doen, 
 2. andere dingen zeggen en 
 3. anders reageren op

allerlei situaties. Echt anders dan voorheen. Ze vertoonden ander gedrag, waardoor hun oorspronkelijke probleem als sneeuw voor de zon verdwenen was. En dat zorgde ervoor dat zij beter/prettiger in hun vel kwamen te zitten, beter zijn gaan ondernemen en beter hun verhaal wisten te presenteren. 

Zo gingen 5 experts (die zichzelf voorafgaand aan de 3 sessies echt geen expert noemden) op een festival 1 uur lang een interactieve, inspirerende talk houden. En 3 van de 5 van hen haalden er nieuwe klanten uit (hoe cool!). Een andere ondernemer wist beter zijn grenzen te bewaken, zei vaker ‘nee’ en positioneerde zichzelf als de nummer 1 in zijn markt (en trekt nu heel andere, leukere en beter betalende klanten aan). Weer een ander, een auteur (v), vond de rust om haar boek af te schrijven. En weer een andere ondernemer kreeg meer tijd voor zijn business en zijn gezin. 
Een professional die worstelde met haar werk en lange tijd onder (te) hoge stress stond, ervaarde na de eerste sessie complete rust. En vanuit die rust kon zij weer de juiste beslissingen nemen. Na de tweede sessie vond zij ‘bij toeval’ een andere baan! Nu geniet zij weer van haar werk en voelt zich in haar nieuwe topfunctie in het bedrijfsleven echt gewaardeerd. We zijn allebei benieuwd wat haar derde sessie brengt!

Met Gemak In Het Nieuws

Hoe kan dat?

Wanneer je in een staat van ontspanning, in trance, komt, kun je met je onbewuste gaan communiceren. Jouw onbewuste kun je zien als een geniaal kind van 9 jaar, dat ontiegelijk veel weet. Niet zo gek ook als je beseft dat jouw DNA uit zoveel kennis, ervaring en dus wijsheid uit al jouw voorouderen is opgebouwd, toch? De kennis en kunde van jouw onbewuste staat gelijk aan dat van zo’n 200.000 mensen. Fijn als je dat luikje dus open zet en uit die database kunt putten. Toch?

Nou, dat is nu precies wat je kunt doen.
Wanneer jij in hypnose wil, en dat luikje open wil zetten, tijdelijk, dan kan dat door toestemming te geven, voordat we beginnen met de trance-formerende sessie.
Jij bepaalt dat.
Ik begeleid jou daarbij, terwijl je in een diepe staat van totale ontspanning bent. En ik zet mijn reading- & healingstechnieken hierbij in. Wanneer je jezelf heelt via deze sessies, leveren die nog meer magische resultaten op. Je gaat dus niet alleen in trance/hypnose/diepe staat van ontspanning, maar krijgt er een healing bij. (En dat doen niet zo veel hypnotherapeuten, kan ik je vertellen…)
Tijdens de sessie kom je dan tot nieuwe inzichten. En aan het eind heb jij een ander gevoel, waardoor je anders gaat reageren, dus andere gedachten en ander gedrag. En over een tijdje denk je dan: Huh?! Wat was dat probleem toen ook alweer?! Dan heb je alleen nog een vage herinnering van iets wat jij ooit jouw probleem noemde.

Anyway. Wat we in de sessie zelf doen, welke techniek, is niet zo interessant. (Ja, voor mij wel 🙂 want ik voel aan welke het beste bij jou aansluit.)
Wat echt interessant is: het werkt! 

Renata Vermeulen
Wat een rust, wat een ontspanning is er in mijn leven gekomen

Linda heeft weer iets nieuws in haar toch al overvolle gereedschapskist om ondernemers met gemak in het nieuws te helpen. Hypnotherapie. Een fantastisch middel om niet helpende overtuigingen met wortel en al weg te halen. Zo ook bij mij. Echt een fantastische ervaring hoe zij vol compassie en humor mij heeft geholpen om een niet-helpende-overtuiging weg te halen. Bij mij was dit een enorm gebrek aan zelfvertrouwen, niet weten wat anderen van mij verwachten maar toch de noodzaak voelen om aan die onuitgesproken verwachtingen te voldoen. Ik ging het dus zelf invullen en voelde mij altijd schuldig. Ik kon niet even rustig aan tafel zitten want dan ging er door mijn hoofd dat ik vast nog ergens iets moest doen. Ook naar een gelegenheid waar onbekenden zijn, ging ik niet graag heen. Want wat zouden deze mensen van mij verwachten? Ik ken ze niet en dus ook hun verwachtingen niet. Kun je nagaan hoe ik mij voelde als ik onbekenden in mijn werk moest benaderen. Nieuwe klanten, onbekende op netwerkbijeenkomsten en de pers.

Door middel van hypnose gingen we naar het moment waarop het zaadje voor deze overtuiging geplant was. Ergens in mijn jeugd, op een gezellige middag met al mijn nichtjes en neefjes bij mijn tante. Wie had dat verwacht dat daar de oorsprong lag. Alleen mijn onderbewustzijn. Bewust had ik deze link werkelijk nooit kunnen leggen. Het was zomaar een zondagmiddag, niks spectaculairs en er gebeurde ook niets dat de dag memorabel maakte. Toch heeft het blijkbaar veel invloed gehad op mijn verdere leven.

Dankzij de hypnosetechniek is deze invloed “weggehaald”. En dat is werkelijk wonderbaarlijk. Ik ga nu zonder blikken of blozen naar gelegenheden toe waar ik het merendeel van de mensen niet ken. Ik zit rustig t.v. te kijken zonder zenuwachtig gevoel dat ik wellicht nog ergens iets zou moeten. Wat een rust, wat een ontspanning is er in mijn leven gekomen. Ik ben ontspannen bij intakegesprekken met nieuwe klanten, benader collega’s zonder schroom om te spreken over samenwerking en ik benader de pers zonder blikken of blozen. Wie had dat gedacht. Nou ik niet. Maar ik ben er reuze blij mee en raad iedereen aan eens met Linda te gaan praten.

Renata Vermeulen

Ik zou iedereen aanraden om bij Linda een sessie te boeken

Ik heb Linda leren kennen als iemand die heel aardig, betrouwbaar en vrolijk is. Linda wist al snel tot de kern te komen door de juiste vragen te stellen en doet dat op een hele fijne en ontspannen manier. Ik zou iedereen aanraden om bij Linda een sessie te boeken. Je kan van Linda op aan en ze is heel betrokken bij het probleem wat je ervaart. Je merkt dat Linda er alles aan doet om je problemen te transformeren en zet daarin de cliënt op nummer 1.

Marciano

Lees hieronder alle praktische punten op een rijtje:

 • Wie? Linda Graanoogst en jijzelf, online of live.
 • Wat? 3 TRANCE-formerende sessies
 • Waar?  Een sessie online of fysiek bij mij op kantoor in Almere. Een sessie duurt doorgaans ongeveer één tot anderhalf uur. Boek voor de eerste sessie 1,5 uur in jouw agenda. En wees 15 minuten voor de afgesproken tijd aanwezig. Dan kan je nog even ‘landen’ namelijk. Tussen de 3 sessies zit idealiter steeds zo’n 2 tot 3 weken. 
 • Wanneer? ​Je boekt de sessies in via de Calendly link die je na betaling ontvangt in de bevestigingsmail. Geef daarbij aan of je de sessie online of fysiek wil.
 • Waarom? Deze sessie helpen jou om door een belemmerende overtuiging, vastgeroest gedrag, of welke angst dan ook heen te werken, zodat kan bereiken wat je het liefste wil. 

Investering? Voor 1.500 euro ex BTW heb jij 3 trance-formerende sessies bij Linda.

Ja, ik wil trance-formeren!
Ik boek meteen 3 sessies voor 1.500 euro ex BTW