Neem nu het heft in eigen handen en wordt de go to-expert door free publicity

Wees niet langer afhankelijk van algoritmes of advertenties en laat je bedrijf voor je werken.

Ben jij een waardegedreven, betekenisvolle (kennis)ondernemer, MKB’er met ‘een maatschappelijk hart’ en wil jij jouw autoriteitspositie versterken en naamsbekendheid vergroten, zodat klanten naar je toestromen? Lees dan verder.


In dit digitale tijdperk heb je steeds meer concurrentie als het gaat om jouw verhaal de wereld insturen, ben je met de dag meer en meer afhankelijk van algoritmes en heb je steeds minder in de hand wie jouw boodschap te horen krijgt. Of moet je jouw portemonnee binnenstebuiten keren om met advertenties zichtbaarder te worden.

Doordat de digitale wereld zich in een sneltreinvaart ontwikkelt en het aantal gebruikers op sociale media alsmaar stijgt en stijgt, is het belangrijk dat jij het anders gaat doen. Compleet anders. Namelijk met het weten te genereren van gratis publiciteit. Wanneer je echter geen gebruik gaat maken van free publicity dan loop je het risico:

 • Dat jouw klantenaantal drastisch terugloopt, omdat mensen je steeds minder weten te vinden;
 • Dat je steeds minder mensen bereikt met jouw boodschap;
 • Dat jouw impact op de wereld afneemt;
 • Dat de balans in jouw leven steeds verder in het geding komt en dat allemaal omdat
 • Jouw bedrijf langzaam ten onder gaat aan al het ‘social mediageweld’.

Free publicity daarentegen is een krachtig en een door veel ondernemers nog onontdekt middel om structureel in beeld te blijven komen bij (potentiële) klanten. Jouw naamsbekendheid wordt steeds verder vergroot en jouw autoriteitspositie versterkt. Je wordt de go to-expert in jouw vakgebied. Mensen kunnen niet meer om je heen! En dat betekent dat jij:

 • Je concurrentie voorblijft
 • Zelf bepaalt waar en hoe vaak jouw boodschap wordt verspreid
 • Weet wie je bereikt met jouw verhaal
 • Kansen aanzienlijk vergroot zodat klanten naar je toe zullen blijven stromen waardoor
 • Weer overzicht, tijd en de rust krijgt om te doen wat je het meest belangrijk vindt in het leven. Tijd doorbrengen met jouw familie en vrienden, zonder dat je steeds aan je bedrijf denkt.

Wil jij het heft in eigen handen nemen en niet meer afhankelijk zijn van algoritmes?

Hoe je free publicity structureel en tactisch inzet, is te leren! And that’s what I do best.

Mijn naam is Linda Graanoogst, PR adviseur, media trainer en oprichter van Met gemak in het nieuws. Als journalist – gespecialiseerd in het interview – werkte ik jarenlang voor de lokale radio, tv, en de schrijvende pers; ik interviewde en schreef met veel plezier voor dagbladen, corporate & glossy magazines. En tikte meer dan 4.500 persberichten. Opiniestukken, columns, ingezonden brieven, missies, visiedocumenten, winnende pitches… you name it. Ik heb het geschreven.

Ik weet dus waarover ik praat, want met mijn jarenlange ervaring begrijp ik het brein van de journalist en weet ik hoe het er op redacties aan toegaat. Ik beheers het journalistieke jargon en heb een betrouwbaar netwerk in de journalistieke wereld.

Niet alleen in mijn tijd als journalist, maar nog altijd ben ik graag de schakel tussen experts en (kennis)ondernemers enerzijds & de media anderzijds, om samen een betere, mooiere en schonere wereld te creëren. Want dat laatste is het enige dat er echt toe doet!

In mijn jaarprogramma leer je ALLES wat je moet weten om het journalistieke spel te spelen, zodat jij dé expert wordt in jouw vakgebied. Zo leer je onder andere van mij:

 • In het Perfecte Plaatje en Praatje voor de pers waar het beeldmateriaal voor jouw perskit aan moet voldoen zodat je straalt op voorpagina’s;
 • Tijdens de Media Training lastige vragen te pareren zodat je in controle blijft over jouw interviews en altijd klaarstaat voor de spotlight;
 • In de Signature Presentation hoe jij jouw verhaal krachtig weet te verwoorden en boeiend overbrengt zodat luisteraars aan je lippen hangen;
 • Tijdens de Final Proof Talks jouw Signature Presentation op het podium voor een live publiek te presenteren. Met het publiek zetten we samen de laatste puntjes op de i;
 • Nogmaals in de online academy de trainingen op jouw eigen tempo en in jouw eigen tijd zodat je het geleerde kunt herhalen, waar je gedurende het jaarprogramma onbeperkt toegang toe hebt;
 • Jouw belemmerende overtuigingen los te laten… Want word je nu nog onderhuids stiekem tegengehouden door die irritante, belemmerende overtuigingen, angsten, zelfcensuur of andere blokkades… dan werken we die samen vakkundig de deur uit met enkele trance-formerende sessies. Zo weerhoudt niets je er meer van om jouw welverdiende podium te (blijven) pakken!

Je bent er nog niet! Want zodra je deelneemt aan het jaarprogramma behoor je automatisch tot een selecte groep power ondernemers die structureel met gemak in het nieuws blijft komen. In het Membership komen jullie maandelijks online samen en bespreken jullie met mij interessante vraagstukken, waardevolle thema’s en ontvangen we gastsprekers die hun kennis met ons, jouw groep power ondernemers en mij, delen.

Gedurende het jaarprogramma werken wij dus gestructureerd en met regelmaat samen aan jouw zichtbaarheid. En wanneer je gevraagd wordt voor een interview, klaar staat om het podium op te gaan en het even niet meer weet of je hebt een andere dringende vraag, dan kun je me 12 x per jaar bellen voor een Emergency call. Je staat er dus niet alleen voor!

En weet je wat zo mooi is van het jaarprogramma… Je kunt direct na de tweedaagse Pak de Pers event instappen! Tijdens dit event leer je hoe je in 2 uur tijd per week met de juiste persbenadering in de publiciteit blijft komen. Janine vertelt je meer over het event:

Tientallen ondernemers gingen je al succesvol voor. Behoor jij binnenkort ook tot deze selecte groep power ondernemers?

perfecte plaatje

Omdat ik de tijd neem voor jou en de andere ondernemers in het jaarprogramma, om jullie goed te begeleiden en coachen, heb ik per jaar slechts 10 plekken beschikbaar. Vol = echt vol.

Ja, ik wil met gemak in het nieuws komen!

Neem dan nu het heft in eigen handen en stop met adverteren en afhankelijk zijn van algoritmes!

Linda, bel mij op over het jaarprogramma: