Het perfecte plaatje en praatje voor de pers!

Bewust in beeld bij lokale, regionale en landelijke media en op social media

Pak het podium

Het perfecte plaatje en praatje voor de pers is een hands on workshop om jouw verhaal en beeldmateriaal ‘persklaar’ te maken. Want wanneer jij jouw praatje en plaatje voor de pers weet te vertellen, dan lukt het jou ook op die ene netwerkborrel en elk podium dat jij wil pakken. Online of live, jij vertelt jouw verhaal met het juiste beeld, vol kracht en zelfvertrouwen. 😀

Ondernemers die Linda in het verleden begeleid heeft, wisten met gemak en op hun gemak veelvuldig in de media te komen. Een van hen is Janine, een financieel adviseur die sinds oktober zowel in de lokale, regionale als ook de landelijke media kwam en als spreker op niet 1 podium, niet 2, maar liefst 3 podia haar verhaal met verve vertelde. Inmiddels heeft zij meer dan 5 publicaties online en offline en stonden klanten – letterlijk – voor haar in de rij.

Financieel adviseur Janine van Vliet kreeg begeleiding en coaching van Linda Graanoogst en wist binnen 3 maanden 5 publicaties te behalen en op 3 verschillende podia, voor o.a. 170 ondernemers, te spreken. Gevolg: een toestroom van klanten en keuze met wie zij wilde werken. (Beeldmateriaal: o.a. Koken met Cijfers, aangeleverd)

Wil jij dat ook? Een continue stroom van klanten en zelf je keuze maken met wie je samenwerkt? Meld je dan aan voor deze eenmalige instap-workshop:
het perfecte plaatje en praatje voor de pers!

Fotojournalist van het NRC David Galjaard en PR adviseur en MediaTrainer Linda Graanoogst helpen jou, betekenisvolle ondernemer, deze dag graag bij de juiste uitstraling voor je beeldmateriaal, je portretfoto en je mediapitch.

Je krijgt advies over de dos & dont’s bij jouw portretfoto, je beeldmateriaal en je pitch voor de pers. Dit helpt je niet alleen om met gemak zichtbaarder te worden in de media, maar ook op jouw social media. Hoe helderder jouw verhaal, hoe scherper je in beeld komt bij jouw relevante doelgroep. Zo wordt 2024 een sprankelend, zichtbaar jaar voor jou en jouw bedrijf!

Onderwerpen die aan bod komen:

  • Hoe vertel je kort en krachtig jouw verhaal op ieder podium?
  • Waaraan dient je (media)pitch te voldoen?
  • Wat voor een beeld wil je gebruiken?
  • Hoe bereid je je voor op een fotoshoot met de redactionele pers en waar dien je op te letten?
  • Korte introductie over copyright
  • Wanneer is een beeld goed?
  • De dos en don’ts bij persbenadering

Ook is er voldoende tijd om vragen te stellen; we houden het interactief! Pick Our Brains 😉

David Galjaard en Linda Graanoogst hebben hun krachten, expertise en passie voor hun vak gebundeld. Zij helpen betekenisvolle ondernemers om zichtbaarder te worden, zodat we samen een betere, duurzamere wereld kunnen creëren. 

Optioneel: de eerste 10 deelnemers die hun portretfoto willen laten maken op deze dag, kunnen voor 150 euro ex BTW extra een portretfoto door David laten maken. 

Datum: 2024

Tijd: inloop vanaf 08.30 uur. De workshop duurt van 09.00 uur tot 16.00 uur; aansluitend is er een borrel (waar je voor kunt kiezen)

Locatie: Nautisch Kwartier in Huizen

Door: Linda Graanoogst & David Galjaard

Linda Graanoogst, MediaTrainer, PR adviseur en hypnotherapeut voor betekenisvolle ondernemers, oprichter van Met gemak in het nieuws. Linda (1972) begon ooit als journalist bij de lokale krant, radio en televisie en heeft sinds 2011 honderden ondernemers (MKB en zzp) geholpen om met gemak in het nieuws te komen en zichtbaar te worden op social media, op elk podium, lokaal, regionaal en landelijk. Haar klanten blijven met gemak in het nieuws komen!

David Galjaard, fotojournalist bij NRC, Eigen Huis en andere landelijke media. David (1983) studeerde in 2006 af aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Sindsdien is hij werkzaam als documentair fotograaf en werkt onder meer als freelance fotograaf voor diverse Nederlandse kranten en tijdschriften. Zelf bracht hij een boek uit waarmee hij met zijn werk internationaal en nationaal veelvuldig in de media kwam en prijzen won.

David Galjaard

Investering: 197 euro ex BTW (deze prijs geldt tijdelijk voor deze eerste training)

We houden voor deze eerste dagtraining tijdelijk deze prijs aan.
Er is ruimte voor zo’n 30 deelnemers. 

David Galjaard en Linda Graanoogst hebben hun krachten, expertise en passie voor hun vak gebundeld. Zij helpen betekenisvolle ondernemers om zichtbaarder te worden, zodat we samen een betere, duurzamere wereld kunnen creëren. 

Bij de volgende editie gaat de prijs omhoog. 

Portretfoto: 150 euro ex BTW (voor 10 personen bij te boeken)

Goed doel

Heb je betaald, dan is je plek gegarandeerd. Kun je op het laatste moment onverhoopt niet, stuur dan een collega(ondernemer) die in jouw plaats geniet van alle tips & tricks tijdens deze workshop. Kom je niet opdagen, dan schenken we het bedrag van jouw deelname aan een goed doel dat MGIHN en David Galjaard samen uitkiezen. We storten dus geen geld terug naar je rekening. Restitutie is niet mogelijk van deze workshop. 

Alle bedragen van de workshop, trainingen en producten zijn exclusief 21% BTW.