5 manieren om de Pers te Pakken

Online mini training waarin Linda 5 tips deelt om met gemak de pers te pakken. Door: publiciteitsexpert Linda Graanoogst

5 fameuze fiasco’s

Publiciteitsexpert Linda Graanoogst

Linda Graanoogst werkte jarenlang als journalist voor verschillende bladen; van de huis-aan-huis-krant tot aan glossy magazines. Ze begon ooit bij een lokale zender als radiojournalist en had al snel een eigen radioprogramma & een terugkerend item in een tv-programma. De schrijvende pers bleef ze echter het allerleukste vinden. In de zomer van 2011 nam ze de sprong en begon haar eigen bedrijf. Inmiddels heeft zij honderden ondernemers met succes geholpen bij hun publiciteit en zichtbaarheid in de media. ‘Met gemak in het nieuws’ is wat zij haar opdrachtgevers met succes jaar in, jaar uit, leert. En gunt. Want hun succes is haar succes.

Pijnlijk, want zo veel méér weet die concurrent niet van jouw onderwerp af. Sterker nog: vanuit jouw jarenlange expertise bied jij veel meer diepgang. Hij lijkt er niets voor te hoeven doen… Maar is dat zo? En wat houdt jou tegen van jouw droominterview? Is het iets in jou? Pak dat aan, los het op. Leer hoe je met gemak in het nieuws kan komen, want na zo’n ‘droom interview’ verandert jouw leven in 1 klap…

Categorie: PR & Marketing
Voertaal: Nederlands 

Wat leer jij in deze online mini training?
Voormalig journalist Linda Graanoogst deelt 5 tips voor een succesvolle lancering van jouw boek of product.
Datum en tijd:
woensdag 9 juni om 15.00-16.30 uur
donderdag 10 juni om 19.30-21.00 uur
(maak jouw keuze)

Webinar
Voor wie is deze online mini training bedoeld?

Deze mini training is speciaal voor auteurs die hun boek binnenkort uitbrengen of een product willen lanceren.

Waarom online?

Omdat online lekker handig is in deze tijd; bovendien hoef je niet te reizen. Beter voor jouw agenda (tijdsbesparing) en beter voor het milieu (geen kilometers afleggen met de auto, het OV of de benenwagen).

Waarom nu?

Linda ziet dat veel auteurs, kennisondernemers en experts graag blijvend in de media willen komen, maar ze weten niet hoe. En juist in deze tijd is het van belang om zichtbaar te blijven, online en offline, zowel via social media als via de ‘serieuze pers’: kranten, magazines, radio, tv. En oja, Linda heeft contact met 13.978 journalisten en redacties in Nederland… (en dat worden er steeds meer)

Jij beseft bovendien dat jouw naamsbekendheid toeneemt wanneer jij blijvend in de media komt.

Je snapt het journalistieke spel nog niet zo goed…

En daardoor – weet jij – mis je kansen. Belangrijke kansen bovendien, die verdere groei van jouw expertstatus en bedrijf in de weg staan. En dat is eeuwig zonde.

Je begrijpt ook dat wanneer je eenmaal lekker zelfverzekerd met jouw (bedrijfs)verhaal met gemak in de publiciteit komt, dat een positieve uitstraling heeft op jouw EXPERTSTATUS.

Jouw nieuwswaardigheid is immers jouw geloofwaardigheid.

Het is een gouden regel: hoe meer jij in het nieuws komt, met serieuze publicaties, des te serieuzer wordt er naar jou gekeken! Niet alleen in jouw kennissenkring, maar ook zakenrelaties en zelfs compleet onbekenden zullen jouw verhaal waarderen of (her)kennen.

LET OP: Geef bij inschrijven voor deze mini training jouw datum keuze op:
woensdag 9 juni om 15.00-16.30 uur
donderdag10 juni om 19.30-21.00 uur

De praktische gegevens op een rij

  • Wie? Linda Graanoogst.
  • Wat? Webinar 5 tips voor een succesvolle lancering van jouw boek of product.
  • Waar? Jouw (thuis)kantoor, met laptop en internet paraat 🙂 Zorg voor een goede WiFi-verbinding of zorg dat je bedraad zit.
  • Wanneer? Iedere woensdag en donderdag in juni 2021
  • Hoe laat? Van 15.00 uur tot 16.30 uur of 19.30-21.00 uur
  • Waarom? Omdat jij als expert zelfverzekerd, krachtig en vol vertrouwen je boek / product wilt lanceren.
  • Investering?  Alleen jouw tijd en jouw volledige aandacht!

Klanten van Linda verschenen in: