met gemak in het nieuws

Doe mee aan de WEBINAR 
'De 5 geheimen voor

een succesvolle branding

van je bedrijf'

Met als resultaat een inspirerend & duidelijk overzicht zodat jij weet wat er voor jou nodig is om:

1. zichtbaarder te worden

2. je naamsbekendheid te vergroten én

3. (meer kans om) in het nieuws te komen!


Tijdelijk & éénmalig CADEAU:

GRATIS WEBINAR over

de 5 GEHEIMEN

voor een succesvolle BRANDING

van je bedrijf

ter waarde van €97

Beste idealistische & ambitieuze ondernemer,

Als expert op jouw vakgebied timmer jij al aardig aan de weg; je wilt met jouw producten of diensten de wereld mooier of gezonder maken. Toch verlang je naar de volgende stap in je business. Je vraagt je af hoe het komt dat die ideale klant zich nog niet massaal aandient. En dat wil je wel graag, want jouw ideeën zijn voor jou glashelder.

Maar hoe ontvangt een prospect jouw verhaal?

Gebruik je de juiste tone of voice, als het gaat om beeld en tekst?

Veel (kennis)ondernemers, adviseurs en experts in duurzaamheid of met innovatieve producten die wij spreken, zetten heel wat marketingmiddelen in om op te vallen. Ze weten dat hun marketingboodschap en hun storytelling van belang zijn om klanten te trekken. Ze zoeken naar de juiste woorden en beelden, maar de ideale klant bereiken... hoe dan? Ze hebben onvoldoende focus op hun echte verhaal, weten niet goed hoe ze dit in beeld en onder woorden kunnen brengen, en zeker niet hoe dit effectief en met gemak kan...

Je loopt misschien wel tegen het volgende aan​:

 • Je bent ambitieus, succesvol en bereid om tot het uiterste te gaan. Je wordt echter nog onvoldoende als expert gezien. Dat vind je best irritant, omdat je weet dat wanneer mensen met je in zee gaan, ze waanzinnige resultaten bereiken.
 • Je hebt een gedegen verleden als ondernemer en wilt een nieuwe dienst/product lanceren, maar met de huidige (social) media weet je niet goed hoe.
 • Voor je gevoel heb je alles al geprobeerd maar niets heeft de gewenste resultaten opgeleverd.
 • Je vindt het moeilijk om zonder advertenties zichtbaar te worden via on- en offline media zoals in de krant, op de radio of op tv te komen). En je concurrenten zijn veel zichtbaarder en genieten een grotere naamsbekendheid dan jij; zij zijn immers vaker in beeld bij de ideale klant dan jijzelf. (Dat weet je omdat ze met hun bedrijf al veel succesvoller zijn dan jij).
 • Doordat je zo veel via je social media en je website uitprobeert en nog steeds niet het gewenste resultaat behaalt, heb je ook nog eens te weinig tijd voor je gezin, je partner, familie, vrienden. Je bent nog te onbekend in de markt en aan je expertise wordt inmiddels (zwaar) getwijfeld door de media en je omgeving…
 •  Je wilt niet langer blijven uitproberen wat het beste voor jou werkt en je energie volledig focussen op jouw ‘echte werk’. Je beseft dat je het niet meer alleen kunt doen en staat open voor advies van experts die jouw bedrijf een boost kunnen geven.
Bewust in Beeld bij de ideale klant - Webinar & Event

Zichtbaarder worden en een grotere naamsbekendheid opbouwen, dat is voor iedere kennisondernemer mogelijk. Ook voor jou! Daarom organiseren wij, publiciteitscoach Linda Graanoogst en beeldstrateeg Shanna Hillebrand, op woensdag 6 september om 19.00 uur een GRATIS WEBINAR over de 5 GEHEIMEN voor een succesvolle BRANDING van je bedrijf! 

Tijdelijk bieden wij jou dit gratis webinar niet voor €97,- maar geheel GRATIS aan, als je nu beslist om hieraan mee te doen. Tijdens dit webinar vertellen wij je over de 5 geheimen voor een succesvolle branding van je bedrijf. Wat is er voor jouw bedrijf nodig om succesvol zichtbaar te zijn? Hoe presenteer je jezelf als succesvol merk (brand)? En op welke 5 onderdelen kan jij je uitstraling verbeteren ten opzichte van je concurrent?


Na dit webinar weet je waaraan je wilt werken en wat er voor nodig is om online & offline (in de media) zichtbaarder te worden.


Na dit webinar met ons weet jij:

 • Op welke 5 essentiële elementen jij jouw bedrijf als merk kunt screenen.
 • Wat ervoor nodig is om een aantrekkelijk merk zichtbaar te maken, voor prospects en journalisten.
 • Welk stappenplan je kunt volgen om bewust in beeld te komen bij je ideale klant.

Met als uiteindelijk resultaat, wanneer je onze adviezen uit dit webinar actief toepast:

  • Meer lokale, regionale en/of landelijke bekendheid.
  • Meer ideale klanten om mee samen te werken.
  • Verzoeken om samen te werken

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen (helemaal onderaan deze pagina).

Jouw bedrijf kan de komende maanden grote sprongen maken, 

dankzij gerichtere communicatie en een helder stappenplan.


Webinar 5 geheimen voor 'n succesvolle branding van je bedrijf

Publiciteitscoach Linda Graanoogst en Beeldstrateeg Shanna Hillebrand


Wat publiciteitscoach en journalist Linda Graanoogst zegt: 

Zonde vind ik het als ik ambitieuze ondernemers tref, die zo’n moeite hebben om hun verhaal te vertellen... Ze weten vaak niet waar hun nieuwswaarde zit en hebben geen idee hoe ze in beeld kunnen komen bij hun ideale klant. Terwijl... als je nadenkt over wat jij biedt en waarin je je onderscheidt van je concullega’s er vaak heel veel zinnige dingen te zeggen zijn. En door juist die woorden te zoeken, die aansluiten bij jouw (bedrijfs)verhaal, maak je de eerste stap naar jouw ideale klant."

"Want wat jij aan communicatie uitzendt, de zaadjes die je zaait om jouw ideale klanten te bereiken, dat zal je ook oogsten. Daarom ga ik graag in op de essentie van jouw (bedrijfs)verhaal. Je visie, missie en jouw (merk)belofte is altijd nóg helder(der) te krijgen, zodat je bewust in beeld komt, liefst bij jouw ideale klant. Daar help ik als publiciteitscoach jou graag bij. ”

Wat beeldstrateeg Shanna Hillebrand hierover zegt:

“Het effect van beeld wordt vaak onderschat. Veel ondernemers kiezen snel voor onpersoonlijke stockfoto’s of hebben ergens nog wel wat beeldmateriaal liggen. Er wordt niet altijd stil gestaan bij wat de foto uitstraalt, vertelt, welk(e) gevoel of actie deze teweeg brengt. En of deze wel past bij de boodschap, het merk en doelgroep. Een gemiste kans, beeld is namelijk een heel krachtig en effectief middel!

Effectieve visuele content trekt de aandacht van jouw doelgroep. En het vertelt meer dan duizend woorden. Bovendien verwerkt de kijker beeld veel sneller dan tekst. Wist je dat bijvoorbeeld posts op Social Media met foto 3 tot 4 keer vaker worden geliket en gedeeld?! Dit levert jou een groter bereik op en dus heb je met effectieve beelden veel meer impact."

vip dag met gemak in het nieuws linda graanoogst
vip dag met gemak in het nieuws linda graanoogst
vip dag met gemak in het nieuws linda graanoogst

Wat klanten over ons zeggen...

Is ons webinar 'De 5 GEHEIMEN voor een succesvolle BRANDING van je bedrijf' iets voor jou? 

VOOR WIE WEL?

 • Je hebt een duidelijk, waardevol & duurzaam product of dito dienst en je weet dit – wanneer je eenmaal in gesprek bent met je prospect – goed te verkopen. Je wordt echter nog niet voldoende gezien als expert in je vakgebied, waardoor je nog niet voldoende zichtbaar bent en waardevolle gesprekken met prospects (en dus waardevolle omzet) misloopt.
 • Je hebt de ambitie om IMPACT te hebben met je bedrijf & te groeien. Daarom ben jij bereid om tijd, energie en geld te investeren in jouw free publicity.
 • Je vindt dat het nu tijd is om uit de schaduw te stappen en jouw podium te pakken. Jij wilt leren HOE je dit kunt bereiken.

VOOR WIE NIET?

 • Je wilt meer zichtbaarheid en naamsbekendheid, maar bent niet bereid om er zelf tijd in te investeren. Je vraagt je gewoon af waar je de tijd vandaan moet halen om dit te doen... 
 • Je wilt meer zichtbaarheid en expertstatus opbouwen, maar zelf wil je er geen energie in stoppen om dat te bereiken.
 • Je wilt meer naamsbekendheid krijgen, maar je wilt niet leren HOE je dit kunt bereiken. Je zoekt een PR- bureau dat alles voor jou uit handen neemt.
 • Je wilt groeien, maar bent niet bereid om er geld in te investeren. Je denkt met een paar honderd euro voldoende te bereiken, immers.

Waarom dit tijdelijke, superaantrekkelijke aanbod?

Normaal is de investering voor een dergelijke webinar

€97,- excl. BTW

Waarom nu dan tijdelijk zo’n mooie korting, waardoor je niet €97,-

maar slechts € 0,00 hoeft te investeren? : )

Ten eerste omdat we ervaren wat de kracht van het woord én beeld kan doen. Zo kon Linda haar bedrijf laten groeien, toen haar opiniestuk ineens werd opgepikt door social media en daarna door de gevestigde media. “Ik gun iedereen zo’n vliegende start. Het is heerlijk als je zelf gebeld wordt voor werk en je kunt kiezen met wie je gaat samenwerken. Dat is wat er gebeurt wanneer je met gemak in het nieuws komt.”

Ten tweede verwachten wij dat we je kunnen inspireren om met de inzichten uit dit webinar te gaan ‘spelen’. En te ervaren hoe fijn het is als je expertise (h)erkend wordt dankzij gratis publicaties, vermeldingen op blogs, vernoemingen op social media, waarvoor je dus NIET hoeft te betalen. Het leven voor jou als ondernemer wordt zo veel prettiger, makkelijker en gezonder. Je hoeft je niet meer telkens te bewijzen. Jouw geloofwaardigheid zit immers in je publicaties. En je nieuwswaardigheid brengt jou verder.

Ten derde hopen we dat dit webinar je enthousiast maakt over ons en over Bewust in Beeld. Zodat wij je wellicht nog verder mogen helpen, bijvoorbeeld met ons tweedaags event - Bewust in Beeld bij de ideale klant op 26 & 27 oktober 2017. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Je kunt ook zonder onze hulp aan de slag met het stappenplan dat je krijgt tijdens ons webinar.


Vind jij ook dat dit een aanbod is wat je absoluut niet wilt laten liggen... meld je dan nu aan!

Aanmelden kan door onderstaand formulier in te vullen (helemaal onderaan deze pagina).

Praktische Gegevens WEBINAR 

 • ​Kosten: €0,00 (éénmalige & tijdelijke aanbieding t.w.v. €97,-)
 • Duur: maximaal 60 minuten
 • Locatie: online
 • Wanneer: woensdag 6 september 2017 om 19:00 uur
Kom meegenieten en in actie op donderdag 18 mei bij het event In beeld bij je ideale klant

Aanmelden WEBINAR

Je kunt je aanmelden voor ons webinar door onderstaand formulier in te vullen. Gezien het beperkte aantal plaatsen is het zaak dat je snel reageert en je plek claimt voor dit webinar 5 GEHEIMEN voor een SUCCESVOLLE BRANDING van je BEDRIJF. Gezien het beperkte aantal plaatsen (100 PLAATSEN) is het zaak om niet te lang te wachten. 

Kun je niet aanwezig zijn bij het WEBINAR De 5 GEHEIMEN voor een succesvolle BRANDING voor je bedrijf op woensdag 6 september 2017 om 19.00 uur? Laat dan ook je gegevens achter via onderstaand formulier en we houden je op de hoogte van de volgende datum

We kijken er naar uit je woensdag 6 september te verwelkomen in ons webinar!

Op jouw zichtbare succes!

Linda en Shanna.

© 2020 Met Gemak In Het Nieuws | publiciteitscoach en journalist Linda Graanoogst