Het perfecte plaatje voor de pers!

Scherp in beeld bij lokale en regionale media en op social media

Wat

een hands on workshop om jouw verhaal en beeldmateriaal persklaar te maken. 

Fotojournalist van het NRC David Galjaard en PR adviseur en MediaTrainer Linda Graanoogst helpen jou, betekenisvolle ondernemer, deze dag graag bij de juiste uitstraling voor je beeldmateriaal, je portretfoto en je mediapitch.

Je krijgt advies over de dos & dont’s bij jouw portretfoto, je beeldmateriaal en je pitch voor de pers. Dit helpt je niet alleen om met gemak zichtbaarder te worden in de media, maar ook op jouw social media. Hoe helderder jouw verhaal, hoe scherper je in beeld komt bij jouw relevante doelgroep. Zo wordt 2023 een sprankelend, zichtbaar jaar!

Onderwerpen die onder andere aan bod zullen komen zijn:

 

  • Hoe vertel je kort en krachtig jouw verhaal?
  • Waaraan dient je (media)pitch te voldoen?
  • Wat voor een beeld wil je gebruiken?
  • Hoe bereid je je voor op een fotoshoot met de redactionele pers en waar dien je op te letten?
  • Korte introductie over copyright
  • Wanneer is een beeld goed?
  • De dos en don’ts bij persbenadering

Ook is er voldoende tijd om vragen te stellen; we houden het interactief!

David Galjaard en Linda Graanoogst hebben hun krachten, expertise en passie voor hun vak gebundeld. Zij helpen betekenisvolle ondernemers om zichtbaarder te worden, zodat we samen een betere, duurzamere wereld kunnen creëren. 

Optioneel: de eerste 10 deelnemers die hun portretfoto willen laten maken op deze dag, kunnen voor 150 euro ex BTW extra een portretfoto door David laten maken. 

Datum: donderdag 19 januari 2023 

Tijd: inloop vanaf 09.00 uur. De workshop duurt van 09.30 uur tot 16.00 uur (ivm portretfoto’s mogelijk tot 16:30 uur)

Locatie: PUUR Almere, Amethist zaal.

Door: Linda Graanoogst & David Galjaard

Linda - Webinar

Linda Graanoogst, MediaTrainer, PR adviseur en hypnotherapeut, oprichter van Met gemak in het nieuws. Linda (1972) begon ooit als journalist bij de lokale krant en heeft  sinds 2011 honderden ondernemers (MKB en zp) geholpen om met gemak in het nieuws te komen en zichtbaar te worden op social media, op diverse podia, lokaal, regionaal en landelijk. 

David Galjaard, fotojournalist bij NRC, Eigen Huis en andere landelijke media. David (1983) studeerde in 2006 af aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Sindsdien is hij werkzaam als documentair fotograaf en werkt onder meer als freelance fotograaf voor diverse Nederlandse kranten en tijdschriften.

David Galjaard

Investering: 197 euro ex BTW

We houden voor deze eerste dagtraining tijdelijk deze prijs aan.
Er is ruimte voor zo’n 30 deelnemers. 

David Galjaard en Linda Graanoogst hebben hun krachten, expertise en passie voor hun vak gebundeld. Zij helpen betekenisvolle ondernemers om zichtbaarder te worden, zodat we samen een betere, duurzamere wereld kunnen creëren. 

Bij de volgende editie gaat de prijs omhoog. 

Portretfoto: 150 euro ex BTW (voor 10 personen bij te boeken)

Goed doel

Heb je betaald, dan is je plek gegarandeerd. Kun je op het laatste moment onverhoopt niet, stuur dan een collega(ondernemer) die in jouw plaats geniet van alle tips & tricks tijdens deze workshop. Kom je niet opdagen, dan schenken we het bedrag van jouw deelname aan een goed doel dat MGIHN en David Galjaard samen uitkiezen. We storten dus geen geld terug naar je rekening. Restitutie is niet mogelijk van deze workshop. 

Alle bedragen van de workshop, trainingen en producten zijn exclusief 21% BTW.