Over Linda

 

Linda-Graanoogst-Met-gemak-in-het-nieuws

“Jarenlang heb ik als journalist gewerkt en interviewde ik naast burgemeesters, Tweede Kamerleden, topsporters en bekende artiesten ook honderden ondernemers. Ik heb meer dan 4.000 persberichten geschreven, telkens op basis van interviews. Ik heb experts een podium gegeven en hun bedrijf zien groeien. Dat doe ik nog altijd, met veel liefde, passie en plezier bovendien.

x
Toen ik in 2011 zelf een opiniestuk schreef en die publicatie binnen twee weken 1.400 keer via social media organisch gedeeld werd, groeide mijn naamsbekendheid explosief. Dankzij dat opiniestuk stond mijn telefoon roodgloeiend en kreeg ik verzoeken voor nieuwe opdrachten, joint ventures en gingen er deuren voor mij open die voorheen gesloten bleven. Mijn netwerk breidde zich snel uit en zakelijk ging het me voor de wind. Ik had mezelf weten te profileren, positief weten te positioneren en daarmee de handtekening voor mijn bedrijf gezet. Mensen wisten mij te vinden en tot op de dag van vandaag werkt dit ene opiniestuk nog altijd in mijn voordeel.

x
Kortom, ik heb mijzelf met dit opiniestuk positief weten te branden, en word nog altijd om mijn mening gevraagd. Tot vandaag de dag word ik nog steeds gebeld door wildvreemden die mij gevonden hebben via dat opiniestuk en graag ook in het nieuws willen komen. Ze zien mij als publiciteitsexpert en willen met mij werken. En ik breng die klanten die de ambitie hebben om meer naamsbekendheid te creëren, met gemak in het nieuws. Want door in het nieuws te komen, vergroot je in 1 klap je naamsbekendheid en daarmee veranker je jouw geloofwaardigheid in de media. Ik begeleid jou daarom graag zodat je met gemak in het nieuws komt!”

TEDxAlmere
Flevoland zakenvrouw 2016