Linda Graanoogst Logo

 Online Workshop 3 grootste blunders 

bij het benaderen van de (traditionele) media 

Aanmelding geslaagd!

Als het goed is, heb je zo een mail ontvangen met informatie over de online workshop. 

Zo niet, check over 10 minuutjes je spam-box voor de zekerheid. Het kan zijn dat jouw e-mailprogramma mijn e-mailadres namelijk niet herkent...

O ja, Gmail heeft zelfs twee spam-vergaderbakken, wist je dat? Onder de tab Reclame bovenaan en de Spam folder in de linkermenu.

In Gmail kun je trouwens ook zoeken in alle postbussen: in:anywhere contact@metgemakinhetnieuws.nl

Geen mail gekregen? Stuur dan een bericht naar contact@metgemakinhetnieuws.nl.

Want we willen natuurlijk wel dat jij succesvol in de media komt. :-D

Dat mag duidelijk zijn!

Team Met Gemak In Het Nieuws

Over publiciteitscoach Linda Graanoogst

Jarenlang heb ik als journalist gewerkt en interviewde ik niet alleen burgemeesters, Tweede Kamerleden, topsporters en bekende artiesten, maar ook honderden ondernemers.

Ik heb meer dan 4.000 persberichten geschreven, telkens op basis van interviews. Ik heb experts een podium gegeven en hun bedrijf zien groeien. Dat doe ik nog altijd met veel liefde, passie en plezier bovendien.

Toen ik in 2011 zelf een opiniestuk schreef en die publicatie binnen twee weken 1.400 keer via social media organisch gedeeld werd, groeide mijn naamsbekendheid explosief. Dankzij het opiniestuk stond mijn telefoon roodgloeiend en kreeg ik verzoeken voor nieuwe opdrachten, joint ventures en gingen er deuren voor mij open die voorheen gesloten bleven. Mijn netwerk breidde zich snel uit en zakelijk ging het me voor de wind. Ik had mezelf weten te profileren, positief weten te positioneren en daarmee de handtekening voor mijn bedrijf gezet. Mensen wisten mij te vinden en tot op de dag van vandaag werkt dit ene opiniestuk (en elke andere publicatie daarna) nog altijd in mijn voordeel.