Bestelling geplaatst Speciaal aanbod Bevestiging bestelling

Oh, hey... wacht eens even {{customer_first_name}}! Je bestelling is nog niet klaar.

Maak van je reguliere ticket een VIP ticket voor slechts €300 (ex btw) extra!

Hey pssst!

Zou je niet nog méér eruit willen halen? Als je de VIP-ticket boekt, krijg je namelijk waanzinnig veel bonussen...
Naast de focus op:

* jouw publiciteitsplan (incl. format publiciteitsplan),
* je persbenadering en - lekker concreet -
* je persbericht,


Heb je dan:
  • Diner aan tafel bij Linda op zaterdagavond 18 januari
  • Avondprogramma met 3 hotseats. LET OP: maximaal 16 VIP-plaatsen beschikbaar! Als VIP-deelnemer kun je je vraag van tevoren doormailen. Uit alle VIP-deelnemers komen 3 VIP'pers op het podium voor de persoonlijke hotseat-sessie.
  • 3 geheimen van televisiemakers om succesvol in beeld te komen
  • Hoe bereid ik mijn radio-interview optimaal voor? Waar de journalist jou op scant, voordat die met jou in zee gaat… PLUS:
  • 1 persoonlijke online kennismaking met Linda tot uiterlijk 10 dagen voorafgaand aan het event (via zoom, van max. 30 min. ter waarde van 97 euro ex btw). De online vragenlijst hiervoor ontvang je (en dien je in te vullen) voorafgaand aan dit gesprek
  • Eenmalige persoonlijke check-up van je persbericht tijdens of na het event (met praktische tips, ter waarde van 250 euro ex btw)
  • Verzending van je persbericht naar alle relevante landelijke media; in de week na het event tot uiterlijk 3 weken na het event (ter waarde van 350 euro ex btw). N.B. uiterlijk 20 januari 2020 zelf aanleveren aan een hiervoor speciaal e-mailadres van #MGIHN
Fijn dat je een ticket geboekt hebt, maar... deze VIP-ticket is echt iets voor jou
Het VIP-ticket is 995 euro ex btw, voor 2 volle hands on trainingsdagen.

Hoe zou het zijn als je met een klein beetje meer, veel meer waarde en dus profijt hebt van je deelname aan dit inspirerende event?

Voor slechts 300 euro méér krijg jij tijdelijk toegang tot het speciale VIP-programma.


Als je dit allemaal krijgt... why settle for less?
Oja, en de VIP-pers zitten ook vooraan, dicht bij het podium. In the spitting zone ;-)

Dus neem een plu mee.

Geintje...

Maar even zonder dollen: je bent een dief van je eigen portemonnee als je deze extra's laat liggen!


Ik zie je graag bij mij aan tafel!

Op zaterdagavond 18 januari dineer je met een kleine groep collega-ondernemers / experts bij Linda aan tafel. Na dit besloten diner is er een hotseat voor max. 3 experts op het podium. Linda kijkt in drie sessies welke extra informatie zij doorkrijgt en door kan geven aan de expert die een prangende vraag heeft. De thema’s die aan bod komen in de hotseats, zijn vaak van toepassing voor iedere andere VIP-deelnemer in de zaal.

* Maximaal 16 plaatsen zijn beschikbaar voor deze VIP-sessie. Als VIP-deelnemer kun je je vraag van tevoren doormailen; uit ervaring weet Linda ook dat er tijdens de trainingsdag ook een verfijning op je vraag kan plaatsvinden, omdat je nieuwe informatie tot je hebt genomen. Jouw vraag op het podium (als je 1 van de 3 bent) bespreekt Linda persoonlijk voor deze besloten groep. BONUSSEN

* 1 persoonlijke online kennismaking met Linda tot uiterlijk 10 dagen voorafgaand aan het event (via zoom, van max. 30 min. ter waarde van 97 euro ex btw). De online vragenlijst hiervoor ontvang je (en dien je in te vullen) voorafgaand aan dit gesprek

* Eenmalige persoonlijke check-up van je persbericht tijdens of na het event (met praktische tips, ter waarde van 250 euro ex btw) Verzending van je persbericht in de week na het event naar alle relevante landelijke media tot uiterlijk 3 weken na het event (ter waarde van 350 euro ex btw). En dat allemaal voor slechts 300 euri extra?!? VIP jij mee?

Dit is een eenmalig aanbod, en alleen voor jou als early bird. Als je deze pagina verlaat verloopt dit aanbod.