In de media

 

29 april 2020 – KEK MamaPublicatie KEK Mama

“Ik werkte jarenlang als journalist en ben in 2011 voor mezelf begonnen als zelfstandig ondernemer; nu geef ik andere ondernemers media-advies. Ik zorg er bijvoorbeeld voor dat experts en auteurs met gemak in het nieuws komen. Ik heb daar de expertise voor en kan ze daar goed bij helpen. Zelf doe ik ook vaak cursussen die te maken hebben met mijn persoonlijke ontwikkeling en ik ben ook bereid daarin te investeren.

Lees het gehele artikel

10 april 2020 – TROUWPublicatie TROUW

“Linda twijfelt over een appeltaart. Haar ouders, gezond en fit, maar ook kwetsbaar voor het coronavirus, ontvangen geen bezoek. Maar het lijkt haar leuk om als verrassing naar hen toe te rijden en ’n zelfgebakken appeltaart te brengen. “Ik hoef niet eens het huis in”, zegt ze. Het dilemma: mag dat? Lees het gehele artikel

29 juni 2019 – NRCPublicatie NRC

Als ik de berichtgeving over het beleid voor zzp’ers volg, denk ik heel vaak: politici hebben géén idee wat wat ondernemen inhoudt. Dat blijkt bijvoorbeeld uit zo’n minimumtarief: 16 euro per uur is veel te laag om hier een fatsoenlijk pensioen uit op te bouwen, een verzekering uit af te sluiten en dan ook nog winst te kunnen maken. Maar nu wordt er toch impliciet, van bovenaf een toon gezet: ’16 euro, dat is eigenlijk heel normaal.’ Dat is het niet. En daarmee doe je het beeld van zelfstandig ondernemers geen goed, vind ik. Lees het gehele artikel

10 april 2020 – Dutch GirlbossPublicatie Dutch Girl Boss

Ik vind het leuk om mijn enthousiasme en mijn zachtheid te laten zien; klanten mogen bij mij zijn wie ze zijn. Ik ben heel toegankelijk, vrijwel altijd vrolijk dus ik denk dat mensen daarom ook graag met me samen werken. Ik ben positief ingesteld en ga voor het meest en grootste te behalen resultaat. Ik kijk ook naar jou als mens, want uiteindelijk is het daar om te doen.” Lees het gehele artikel

24 oktober 2018 – De TelegraafPublicatie Telegraaf

Hypotheeklasten teruggebracht tot 75 euro per maand”

Voor de rubriek Kasboek van De Telegraaf interviewde journaliste Annemarie Moerman publiciteitsexpert Linda Graanoogst over haar maandlasten en hoe zij haar hypotheeklasten terug wist te brengen tot 75 euro per maand.
Lees het gehele artikel

 

16 mei 2017 – Journaling RebelsPublicatie Janneke Stielstra

Linda Graanoogst helpt ondernemers om met gemak in het nieuws te komen. Haar hart gaat sneller kloppen van ondernemers die een bijzonder product op dienst hebben. Ondernemers die hun nek uit durven steken. In deze Power Talk spreek ik met haar over hoe kom je met gemak in het nieuws, enthousiasme, lef en wat te doen met jouw verhaal?

In deze podcast vertelt Linda onder andere hoe je in 1 klap je naamsbekendheid vergroot en waarom het egoïstisch is jouw verhaal niet te vertellen. Luister het hele interview

Ook in de media komen?