Kom met gemak
in het nieuws

Als jij als ambitieuze ondernemer het moeilijk vindt om in de publiciteit te komen, dan is onze training echt iets waardevols voor jou! We leren je niet alleen hoe je met gemak in het nieuws komt, waardoor jij je naamsbekendheid en autoriteitspositie in jouw vakgebied verder opbouwt, maar je komt ook meteen in actie! Je gaat hetgeen je geleerd hebt, direct toepassen. We kunnen je tijdens dit proces, via online webinars en trainingen, én offline, via live events en VIP-dagen, begeleiden.

Interesse?

Strategiesessie

 
Linda Graanoogst

Als gedreven ondernemer weet jij wat je wilt bereiken. Je wilt je naamsbekendheid als expert vergroten, je hebt een boek dat je wilt uitgeven, je hebt een event waarvoor je de pers wilt benaderen, of je wilt je product lanceren… Tal van redenen zijn er om in de media te willen komen. Je weet echter nog niet precies hoe! In een persoonlijk strategiegesprek met publiciteitscoach Linda Graanoogst ga je op zoek naar de meeste geschikte strategieën die voor jou op dit moment gelden. Waar wil jij over een half jaar staan, als het gaat om publiciteit? Wat is je verlangen hierin? Wil je op deze en je andere Free Publicity-vragen een antwoord, meld je dan aan voor een strategiesessie met Linda Graanoogst.

Jouw investering: 197 euro ex BTW.

Workshop

 
Linda Graanoogst

In een 4 uur durende workshop leert journalist/copywriter Linda Graanoogst jou hoe jij free publicity kunt benutten. Je leert daarnaast hoe je een heel aantrekkelijk persbericht opstelt. Na deze workshop weet jij een sterke basis te leggen voor jouw communicatie met je bezoekers en klanten. Je krijgt namelijk praktische adviezen en een fijn stappenplan aangereikt. In de workshop ‘Hoe schrijf ik een pakkend persbericht?’ kom je meteen in actie; met wat je geleerd hebt, ga je direct aan de slag!

Jouw investering: afhankelijk van het aantal deelnemers, en wat je wilt leren, ligt dit tussen de 497 en de 797 euro per persoon.

VIP-dag Pak de Pers!

 
vip dag met gemak in het nieuws linda graanoogst

Meld je aan voor de VIP-dag ‘PAK DE PERS’ en leer hoe je
met gemak in het nieuws komt

Wil jij actie ondernemen en direct met mij aan de slag?

Meld je dan aan voor deze VIP-dag Pak de Pers!

Ben jij elke dag bezig met je bedrijf? En vraag jij je vaak af hoe je jouw bedrijf met gemak en plezier in het nieuws kunt krijgen?

Wil je graag regelmatig door journalisten gebeld worden om je mening als expert te geven, maar heb jij geen idee hoe je dit bereikt?

Als jij elke dag je afvraagt hoe al die andere experts of bedrijven dat toch voor elkaar krijgen om in de (vak)bladen te staan, en je somber wordt van het idee dat je – dag in, dag uit – van alles en nog wat probeert om in de media te komen… En als jij je regelmatig verwondert hoe het komt dat die ene organisatie weer de krant haalt, of dat je geen idee hebt hoe je de journalist in jouw regio kunt bereiken, of dat je terughoudend bent om redacties te benaderen… Als je hier allemaal mee worstelt… weet dan dat je niet de enige bent. Veel ondernemers kennen deze problemen. Ze weten gewoonweg niet wat ze voor nieuws in huis hebben, of weten hun nieuws niet te ‘verkopen’ aan de journalist. Of ze weten niet hoe ze een redactie kunnen benaderen…

Dat hoeft niet zo te zijn. Ook jij kunt met gemak in het nieuws leren komen. En met plezier bovendien, zodat je je straks afvraagt waarom je al die jaren zo hebt lopen tobben met je publiciteit.

Wil jij dit ook bereiken? Doe dan mee aan mijn VIP-dag Pak de Pers! En leer hoe je met gemak in het nieuws komt. Op deze speciale dag leer jij van mij, jouw persoonlijke publiciteitscoach het volgende:

  • Je krijgt weer een heldere visie waarom je in het nieuws wilt komen
  • Je gaat ontdekken wat jou onbewust tegenhoudt om de journalist te benaderen
  • Je verwerft inzicht over de stappen die je nu kunt zetten om met gemak in de media te komen
  • Je leert welke eerste stap je kunt zetten om snel in actie te komen
  • Je hebt focus op je publiciteitsdoelen en…

aan het eind van deze VIP-dag stap jij met een persoonlijk publiciteitsplan onder de arm de deur uit.

Programma's

 

Heb jij behoefte aan een gedegen, langdurige mediapartner en -begeleiding? Wil jij voor een aantal maanden gecoacht worden en leren hoe je telkens de publiciteit weet te behalen? Wil je prikkelen met een opiniestuk, informeren met een achtergrondverhaal, of je mening geven vanuit jouw expertise bij een radio- of tv-interview?

Vraag jij je af hoe je met gemak en veel plezier in het nieuws komt? Informeer dan naar de mogelijkheden die publiciteitscoach Linda Graanoogst jou biedt. Als voormalig journalist interviewde zij honderden ondernemers en hielp velen van hen de krant te halen, op de radio of tv te komen of op online media zodanig op te vallen waardoor hun naamsbekendheid fors toenam. Als je wilt weten hoe je met de pers omgaat, biedt Linda Graanoogst onder andere mediatrainingen.
Mediatrajecten en persoonlijke begeleiding biedt deze voormalig journaliste aan voor langere periodes, van minimaal 6 maanden tot maximaal 36 maanden.