met gemak in het nieuws

PAK DE PERS! Event
Tweedaags Hands-on Masterclass

Regular ticket

Wat je krijgt

  • jouw publiciteitsplan (incl. format publiciteitsplan),
  • je persbenadering en - lekker concreet -
  • je persbericht.

BONUS

  • ​3 geheimen van televisiemakers om succesvol in beeld te komen
  • ​Hoe bereid ik mijn radio-interview optimaal voor?
  • ​Waar de journalist jou op scant, voordat die met jou in zee gaat…

​Mijn 'Big Why' gevonden​

Dankzij de Pak-de-Pers-dag bij Linda Graanoogst, weet ik nu wat mijn big "Why" is en mijn 'unique selling points' zijn en ben ik daar ook de bedrijfsvoering en mijn communicatie naar de buitenwereld op gaan richten. Dit alles heeft me een duidelijke focus gegeven voor mijn communicatie. Nu na een eerste ronde persberichten sturen, een nieuwe ronde!

 Monica Bodt  ​eigenaar van Thuis met Moon

© 2020 Met Gemak In Het Nieuws | publiciteitscoach en journalist Linda Grraanoogst